Huawei P10

Huawei P10 

Huawei är inte längre någon liten spelare i utkanten av mobilscenen. Nu är det en storspelare i alla mått som säljer fler enheter än många av sina konkurrenter oavsett prisklass.

Pris*

Det här är Huaweis flaggskepp vilket också avspeglar sig i priset på ungefär 5300 kronor. Dock ska man ha i åtanke att det är billigare än de andras stora tillverkarnas främsta modeller.

Design & Prestanda

Huawei har ett rykte om sig att använda väldigt bra material i sina produkter och framförallt sina telefoner. Modell P10 är inte något undantag. Om man jämför P10 med den tidigare modellen P9 så påminner de om varandra även om designen är lite nättare med lite mer kurviga kanter som gör den lättare att greppa och ligger skönare i handen. Huawei producerar telefonen i flera olika färger och går ifrån de tidigare trista valen med bara svart, grå och vitt.

Telefonens prestanda ligger i linje med de andra stora tillverkarnas flaggskepp. 64 gigabyte minne med 4 gig RAM-minne med ett 2,4 GHz processor gör den snabb. Skärmen är på 5,1 tum full HD med väldigt bra färgåtergivning.

Hemsida

http://consumer.huawei.com/en/mobile-phones/p10/

 

*Jämför priser mobilabonnemang

Telefonerna prissätts utan bundet abonnemang, priser kan skilja mellan olika återförsäljare.