iPhone 13

iPhone 13 är Apples uppföljare till iPhone 12, och den andra i raden med 5G från tillverkaren. Till utseendet påminner den om sin föregångare, men har en påtagligt högre prestanda. Telefonen finns också i modellerna iPhone 13 Pro, iPhone 13 Pro Max och iPhone 13 Mini.

Pris*

iPhone 13 kostar från 9 700 kronor och upp till drygt 13 700 kronor, beroende på minneskapacitet (finns med 128 GB, 256 GB och 512 GB minne).

*Jämför priser på olika mobilabonnemang via mobilabonnemanget.nu. Beroende på om du köper din iPhone 13 med abonnemang eller utan, kan din totala kostnad för telefonen bli mer eller mindre.

Design & prestanda

iPhone 13 finns i fem olika färger; vit, svart, rosa, blå och röd, samt är utrustad med en 6,1 tums Super Retina XDR-skärm. Precis som sin föregångare har den ansiktsigenkänning samt är vattentät ner till 6 meters djup, i upp till 30 minuter. Den är försedd med ett hölje av glas och aluminium, och väger 173 gram.

Telefonen kommer också med iPhones enskilt största kamerauppgradering någonsin. Tack vare att den innehåller världens snabbaste chip att användas i smartphones, får du också en imponerande snabb, ljus och bra skärm. Precis som tidigare modeller går den att ladda trådlöst, upp till 15W, eller med medföljande lightning-kabel.


Hemsida

Apple.com