Iphone 7

iPhone 7 

Att lansera en telefon som ser precis ut som den tidigare modellen är kanske inte det bästa sättet att göra kunderna upphetsade. Men som vi vet är Apple-kunderna väldigt trogna till varumärket. iPhone 7 innehåller också en del uppdateringar vilket lockar. Låt oss titta närmre på telefonen.

Pris*

Prissättning på Iphone 7 är ganska saftig. Den billigaste modellen med 32 gigabyte minne går loss på 7000 kronor, mellanstorleken på 128 gigabyte landar på 8500 kronor och modellen med 256 gigabyte kostar ca 10 000 kronor. Det är högre pris än den tidigare modellen Iphone 6, men med betydligt mycket mer minne.

Design & prestanda

Iphone 7 är i designmässigt precis samma som den tidigare modellen Iphone 6. De rundade kanterna ligger bra i handen och glasskärmen möter baksidan i aluminium perfekt. Både dimensionerna och vikten är densamma som 6:an och 6s och de flesta skal passar även till 7:an.

En av de största nyheterna är att det inte finns någon utgång för hörlurar utan man använder laddporten som hörlursuttag. Problemet med detta är att man inte kan ladda telefonen samtidigt som man lyssnar med vanliga hörlurar utan man behöver trådlösa hörlurar för att ladda och lyssna. En annan ny design är hemknappen som inte längre går att trycka in utan den fungerar enbart med touch. Iphone 7 är vattentät vilket innebär att den ska gå att hålla en meter under vatten i 30 minuter.

Hemsida

http://www.apple.com/se/iphone/

*Jämför priser mobilabonnemang Telefonerna prissätts utan bundet abonnemang, priser kan skilja mellan olika återförsäljare.