iPhone 13 Mini

iPhone 13 Mini är den mindre modellen av iPhone 13 och ingår i samma serie som iPhone 13 Pro och dess större modell Pro Max. Precis som i iPhone 12-serien är iPhone 13 Mini den mindre och billigare modellen av dem båda. Utrustad med 5G-teknik, ett kraftfullt A15 Bionic-chip och en kraftfull kamera får du en hög prestanda förpackad i en liten telefon.

Pris*

iPhone 13 Mini kostar från cirka 8 500 kronor och upp till dryga 12 500 kronor. Priset bestäms av hur stor minneskapacitet du vill ha (finns med 128 GB, 256 GB och 512 GB minne).

*Du bör alltid jämföra priser mellan olika mobilabonnemang via till exempel mobilabonnemanget.nu. En iPhone 13 Mini med abonnemang kan ge dig mycket telefon och abonnemang för pengarna.

Design & prestanda

iPhone 13 Mini finns i fem olika färger; vit, svart, röd, rosa och blå, samt har en 5,4 tumsskärm av Super Retina XDR. Telefonen ligger bra i handen, och känns inte klumpig eller stor, utan att göra avkall på skärmupplevelsen. Precis som föregångaren har den ansiktsigenkänning och står emot vattenintrång i upp till 30 minuter på 6 meters maxdjup. iPhone 13 Mini väger 140 gram och har en baksida tillverkad av aluminium och glas.

Telefonen har ett imponerande dubbelkamersystem med ultravidvinkel som släpper in mer ljus för bättre och skarpare bilder. Med cinematiskt läger läser telefonen automatiskt av huvudmotivet och kan skapa fina fokusövergångar när fokuset framför kameran skiftar. Funktionerna finns både för kameran på baksidan och på framtisdan. iPhone 13 Mini går att ladda med lightning-kabel eller trådlöst.


Hemsida

Apple.com